Winterse website gepresenteerd door Kampen Marketing

Winterse website gepresenteerd door Kampen Marketing

Nieuws 0 Comment

Nieuwe poging om gevoel en succes van Hanzedagen vast te houden


Deze week hangt het erom of de temperatuur onder het vriespunt daalt. De ene dag wel, de andere dag weer niet – de weersvoorspellingen schommelen met het weer mee. Vast staat dat het frisser wordt. De winter is in aantocht. Een goed moment, dacht Kampen Marketing, om de website ’Winter in Kampen’ te lanceren – in een warme omgeving, dat dan weer wel.

Het Kamper stadsfront in winterse sferen.

Stadspromotor Roeland Tameling en wethouder Meijering (Economie) presenteerden de website vanmorgen gezamenlijk in proeverij ’De Eenhoorn’. Kampen Marketing verzorgt lokaal, regionaal en (inter)nationaal de gezamenlijke promotie-activiteiten. Op het gebied van recreatie, toerisme, cultuur en erfgoed streeft de organisatie naar een groei van de Kamper (vrijetijds)economie. Bij de presentatie waren onder andere ondernemers aanwezig. Behalve omzet genereren willen sommigen van hen ook simpelweg ”reuring” in de stad brengen, zo zei Johan van der Kolk, commercieel directeur van Brugmedia. Van der Kolk kondigde een actie voor ondernemers aan om de zichtbaarheid van de winkels in Kampen te vergroten.

Het Stadspark van Kampen in winterse sferen.

Recent werden de mogelijkheden van Kampen op het gebied van wonen, werken en recreëren nog onder de aandacht gebracht tijdens het Netwerk Event en de Woonbeurs (zie onderaan). Paul Reichenbach, drijvende kracht achter het Kamper Stripspektakel, deed een oproep aan de winkeliers om hun etalage meer te benutten voor Kamper (strip)promotie. Roeland Tameling kondigde aan dat er een website komt die speciaal gericht is op ondernemers in Kampen. Met de vanmorgen gepresenteerde website ’Winter in Kampen’ wordt een nieuwe poging gedaan om het welslagen en de beleving van de Hanzedagen vast te houden (zie onderaan). Deze oproep klinkt regelmatig. Op de vraag van één van de aanwezigen of dit een keer op kan houden, was het antwoord van Geert Meijering duidelijk: ”Nee”.

Voor de presentatie van de winterse website had Roel Tameling (links) speciaal zijn wintermuts meegenomen.

Zie ook:
Winter in Kampen
Kampen in de schijnwerpers bij Netwerk Event en op Woonbeurs
Internationale Hanzedagen 2017 in Kampen zonder wanklank verlopen (video)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x