Verlichting van huid- en luchtwegproblemen

Verlichting van huid- en luchtwegproblemen

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Zoute lucht als natuurlijke behandelmethode bij Zoutkamer Kampen

Medicijngebruik lijkt soms de enige remedie voor problemen met huid en luchtwegen. Sommige problemen zijn niet te genezen, zoals astma, COPD, psoriasis en eczeem. Verlichting van de klachten met medicijngebruik kan vervelende bijwerkingen meebrengen. Daarom biedt Roland Prins een alternatief in zijn Zoutkamer. De ondernemer spreekt uit eigen ervaring.

Zouttherapie
Als natuurlijke behandelingsmethode wordt bij zouttherapie medicinaal aerosolzout ingeademd. Dat gaat symptomen van astma tegen, zoals ontstekingen en ernstige vernauwingen van de luchtwegen. Het medicinaal aerosolzout doodt tevens bacteriën en reinigt de luchtwegen van overtollig slijm.
”Het gebruik van medicijnen, zoals ontstekingsremmers en luchtwegverwijders, kan vaak drastisch worden teruggebracht en zijn soms helemaal niet meer nodig,” aldus Prins, ”en een groot aantal astmapatiënten is na een behandeling van meerdere sessies in een zoutkamer langdurig nagenoeg klachtenvrij.”
Allergische reacties van het lichaam op allergenen (pollen, stuifmeel of andere stofjes in de lucht) zorgen voor irritatie aan de slijmvliezen. Het zout zorgt voor afname van slijm en doodt de aanwezige bacteriën en allergenen. De symptomen van allergieën zoals hoesten, jeuk en niezen kunnen drastisch verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen.

De longen als cruciaal onderdeel van het menselijk ademhalingsorgaan.

Luchtwegaandoeningen
Astma is een chronische ontsteking van de luchtwegen, die samengaat met een verhoogde prikkelbaarheid en vernauwing van het luchtkanaal. Klachten als benauwdheid, hoesten en/of een piepende ademhaling kunnen ontstaan bij het inademen van prikkelende stoffen (allergenen) maar ook door sommige medicijnen, koude lucht, luchtweginfecties en/of lichamelijke inspanning.
Bronchitis ontstaat vaak na een verkoudheid of griep wanneer bacteriën of virussen in de bronchiën terechtkomen. Zij veroorzaken dan een ontsteking waardoor ze de slijmvliezen doen zwellen. Het lichaam probeert dit tegen te gaan en daarbij ontstaat slijm. Bij te veel slijm plakken de trilhaartjes aan elkaar en stagneert het natuurlijke proces van slijmafvoer.
Zouttherapie helpt het lichaam om het zelfreinigende genezingsproces weer op gang te brengen en te bespoedigen.

Zie ook:
Zoutkamer Kampen biedt remedie

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x