Voldoende aanmeldingen voor glasvezelaanleg in Kampen

Voldoende aanmeldingen voor glasvezelaanleg in Kampen

Nieuws 0 Comment

Na de zomervakantie start aannemer met eerste graafwerkzaamheden

Na een stevige campagne, die door sommigen als tè assertief wordt beschouwd, heeft Delta Netwerk laten weten dat er voldoende animo voor glasvezel is in Kampen om de aanleg te starten. De eerste werkzaamheden, te weten de woningschouw, zijn al begonnen. Na de zomervakantie wordt gestart met de aanleg en het streven is om in het vierde kwartaal van volgend jaar helemaal klaar te zijn. In de stad Kampen komen 14.844 woningen in aanmerking voor een glasvezelaansluiting.

Glasvezelaansluiting
In de stad Kampen komen 14.844 woningen in aanmerking voor een glasvezelaansluiting van Delta Netwerk. Of een woning in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting, kunnen inwoners bekijken met een postcodecheck deltanetwerk.nl. Bewoners van woningen die in aanmerking komen voor een aansluiting, hebben al per post persoonlijk bericht ontvangen.
In nieuwbouwwijken waar nog geen glasvezel van een andere partij ligt, zal Rendo Fiber de aansluitingen realiseren. Bedrijventerrein valt buiten de huidige consumentencampagne en dus ook buiten deze aanleg. Rendo Fiber is een joint venture tussen netwerkbeheerder Rendo en telecombedrijf Delta Netwerk.

Aanleg van glasvezel.

Woningschouw
Alle woningen worden voorbereid op het ”netwerk van de toekomst”. De overlast blijft beperkt want dan hoeft de straat één keer opengebroken te worden. De aansluiting is geheel vrijblijvend en hiervan beruik maken, kan na een glasvezelabonnement afgesloten te hebben.
Bewoners die dit nog niet hebben gedaan en in aanmerking komen voor een aansluiting, kunnen ja zeggen tegen de gratis aansluiting. De aannemer komt dan langs om de woningschouw te doen. Als de bewoner instemt, wordt de aansluiting in de woning gerealiseerd. Als iemand wel kiest voor de aansluiting maar later een abonnement afsluit, kunnen er aansluitkosten gerekend worden. Kosteloos is aanmelding mogelijk tot 14 september. Saba Eshaq, projectleider bij Delta Netwerk, is erg verheugd te kunnen melden dat Kampen zich verzekerd heeft van de komst van glasvezel.

Zie ook:
Besluit tot glasvezelaanleg in Kampen nakend

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x