Activiteit Lions Club Kampen slaat aan

Activiteit Lions Club Kampen slaat aan

Nieuws 0 Comment

Dagje uit voor eenzame ouderen met opbrengst Huiskamerfilmfestival

Na de primeur van vorig jaar werd afgelopen weekeinde voor het tweede jaar het Huiskamerfestival georganiseerd door Lions Club Kampen. Diverse bewoners van de Kamper binnenstad stelden hun huiskamer beschikbaar als bioscoop. Zo kon men ”een filmpje pakken bij de buren”.

Films
De kaarten voor het huiskamerfilmfestival vonden grif aftrek. Voor 25 Euro konden de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje naar twee films kijken in twee verschillende Kamper huiskamers. De afsluiting van de avond vond plaats in brasserie Het Gouden Hart aan de Koornmarkt.
Het Lions Club Huiskamerfilmfestival was georganiseerd door Irene Homan die terugkeek op een geslaagde avond: ”De bezoekers waren heel enthousiast en de mensen vonden het geweldig.”

Boottocht
Met de opbrengst organiseert de Lions Club Kampen een dagje uit voor eenzame ouderen. Naar verwachting is er genoeg geld binnen gebracht om met honderd ouderen een boottocht te gaan maken. Horman “kijkt er nu al naar uit”.
De ’Lions’ organiseren meerdere malen per jaar acties voor het goede doel, zoals fietstochten (zie onderaan). Daarnaast vroegen ze tijdens Sail Kampen vorig jaar aandacht voor de plastic vervuiling in de oceanen. Volgend jaar hopen ze met een volgend Huiskamerfestival nog meer bezoekers te trekken.

Zie ook:
Mooie dag voor ’IJsselverhalen op de pedalen’ (mei 2018)
Plastic Kamper Plak uitgereikt aan wethouder (april 2018)
Lionsclub Kampen fietst voor haar goede doelen (mei 2015)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x