Dit jaar dingt Kaylee Descendre mee voor de Miss-titel

Dit jaar dingt Kaylee Descendre mee voor de Miss-titel

Nieuws 0 Comment

Kamperse schone bereikt finale voor Miss Teen of Overijssel 2023

Maandenlang werkt de zeventienjarige Kaylee Descendre al toe naar de finale van Miss Teen of Overijssel. Zondagavond 19 maart is het zover. Dan brandt de eindstrijd los wie dit jaar met de titel aan de haal gaat. Kamperse Kaylee is één van de weinige schoonheden uit het westen van de provincie. Ze vindt het verschrikkelijk leuk en leerzaam om mee te doen. Kijk hier live naar de finale.

Uiterlijk
Kaylee was altijd al met haar uiterlijk bezig. Ook liep ze al jong op moeders hoge hakken en danste en zong veel in huis. Daarmee is het pittige traject naar de finale, en de finale zelf natuurlijk, een kolfje naar haar hand. De organisatie van de Missverkiezingen benadrukt dat het ook om innerlijk gaat waarbij Kaylee zich aansluit. Ze doet ook mee – al is dat niet verplicht – aan het inzamelen van geld voor het goede doel, de LINDA.foundation.
De Kamperse schone is in het ziekenhuis van Zwolle geboren maar woont haar leven lang in Kampen. Ze behoort tot de woonwagenkampbewoners en heeft al op meerdere kampen gewoond. Toen haar ouders het huis konden overnemen van haar grootouders, werd toch een vast huis betrokken. De woonwagensfeer straalt er echter wel vanaf.

Boekhouding
Kaylee studeert aan het Deltion College allround business services. Boekhouding heeft ze als werk later voor ogen. Ze heeft sinds een half jaar verkering met Jannes. Dansen doet ze al veertien jaar en ze heeft ook een paar jaar meegedaan aan danswedstrijden. Helaas stopte toen de lessen bij de dansschool van Jolanda aan de Veerweg.
Sinds december volgt ze de training ter voorbereiding op de finale. Elke zondag naar Enschede is een pittige opgave maar gelukkig kan ze meerijden Luna Lisa (20) uit Zwolle, die meedingt voor de titel Miss Beauty 2023. De andere 21 kandidaten voor Miss Teen komen hoofdzakelijk uit het oosten van Overijssel. Zoals Danae Sloof die vorig jaar de titel Miss Teen of Overijssel won. Danae ontdekte Kaylee op Instagram.

Kaylee Descendre bereikt finale voor Miss Teen of Overijssel 2023

Haardracht
Vrijwel alle finalisten hebben lang haar maar dat van Kaylee is echt, verklapt ze. Veel van haar concurrenten werken met extensies maar wat bij Kaylee tot op haar achterwerk hangt, is puur natuur. Het traject naar de finale toe begon met 24 kandidaten maar twee zijn er afgevallen. Eén meid ”voelde het niet”. De finale in het theater annex hotel Van der Valk wordt live uitgezonden bij Kamper Nieuws.
Als Kaylee de titel behaalt van Miss Teen of Overijssel 2023, start twee weken later het traject naar Miss Beauty. Vorig jaar deed daar de Kamperse schone Annelies Visscher aan mee (zie onderaan). Als het zover komt, gaat Kaylee zelfs een week naar de Ardennen. De spanning stijgt.

Zie ook:
Annelies Visscher dingt mee voor Miss Beauty Overijssel (2022)
Verkiezing Miss Kampen 2019 gaat ècht door (2019)

Impressie
Om een indruk te krijgen van het grootse gebeuren in elke provincie van Nederland, is hieronder een videoreportage te bekijken van de castingdag voor Miss Beauty of Overijssel in 2020.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x