Vrijwilligers gezocht voor verkeersregelaarspoule

Vrijwilligers gezocht voor verkeersregelaarspoule

Nieuws 0 Comment

Evenementenplatform Kampen onderzoekt realisatie lokale poule

Uit gesprekken met organisatoren van evenementen blijkt volgens Kampen Partners de behoefte aan een lokale poule van verkeersregelaars. Evenementenplatform Kampen (EPK) onderzoekt of een dergelijk initiatief in Kampen opgezet kan worden.

Verkeersregelaars
Enerzijds hoort het EPK graag van organisatoren waar precies behoefte aan is. Anderzijds hoort ze graag mensen die als verkeersregelaar een steentje bij zouden willen dragen aan evenementen in Kampen. Eén vrijwilliger wordt gezocht om de taak van coördinator van de poule op zich te nemen voor meerdere evenementen in dit nieuwe jaar 2022. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Aline Hofstee via Aline@KampenPartners.nl.

Ommen
Met een schuin oog wordt gekeken naar Ommen waar in 2014 een poule werd opgezet met een aantal opgeleide vrijwilligers. Die zetten zich tegen een kleine vergoeding in voor verkeersveilige evenementen en festiviteiten in en rond Ommen. In 2016 werd de Stichting Verkeersregelaars Ommen opgericht. Deze bestaat nu uit drie bestuursleden en negentien verkeersregelaars.
In principe kan iedereen van achttien jaar en ouder in aanmerking komen voor een examen waarna men een jaar gecertificeerd is om als verkeersregelaar op te mogen treden.

Zie ook:
Kampen Marketing gaat verder als Kampen Partners
Ondanks wind en regen geslaagde Koningsdag (video)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x