Eerste passagiers vanaf Stadshagen teleurgesteld

Eerste passagiers vanaf Stadshagen teleurgesteld

Nieuws, Prikje 0 Comment

Prikje spreekt reizigers geschrokken van Kampen en spandoek

Het Kamper lijntje is uitgebreid met een station. Na een blamage waar een Kamper Ui niets bij is, stopt de trein nu toch op station Stadshagen. Kamper city marketing heet de treinreizigers uit Stadshagen met een immens spandoek welkom. De eerste Stadshagenezen schrokken zich echter rot toen ze in Kampen aankwamen. Prikje sprak met enkelen van hen.

Maandag in alle vroegte kwamen de bestuurders van alle betroken partijen samen op station Zwolle Stadshagen om de eerste treinen te zien…. stoppen! Twee jaar lang waren ze in sneltreinvaart voorbij gesjeesd maar nu was het grote moment van ingebruikname daar.

Spandoek ter verwelkoming Stadshagenezen.

Kampen Marketing greep de gelegenheid aan om een groot spandoek te laten maken om de Stadshagenezen op het station te verwelkomen. Via Facebook werden suggesties gevraagd waar een tweede doek neer te hangen. De Scholtensteeg (zie onderaan) werd gesuggereerd – ironisch gezien de dreiging die daar vanuit gaat voor ’s-Heerenbroek door Zwols imperialisme.

Inmiddels zijn al meerdere treinreizigers vanuit Stadshagen zich rot geschrokken van het spandoek tegenover station Kampen. Prikje vernam dat zij de verkeerde trein hadden genomen! Op station Stadshagen hangen weinig vertrekborden en alles ziet er hetzelfde uit, zelfs het spoor in beide richtingen. Zo blijft het station na het debacle van de eerste mislukte opening twee jaar geleden voor deceptie en teleurstelling zorgen. De olifant blaast dit verhaaltje nog steeds niet uit.

Prikje ontwaart ontzette treinpassagiers.

Zie ook:
Nieuwe treindienst mèt Stadshagen gaat van start
Valse start voor nieuwe trein nieuwe vervoerder op vernieuwde lijn
Kampen in de bres voor ’s-Heerenbroek versus Stadshagen


Fotomanipulatie van de Scholtensteeg met het spandoek.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x